søndag 24. april 2011

Mums mums

♥Vår♥

Jeg og lillemor er mye på farten - babysvømming, babysang, lekedater med andre småtroll, kafébesøk og masse annet morsomt. Fram til nå har spørsmålet om hva slags mat mini skal spise på tur vært veldig enkelt - morsmelk! Men nå - nå spiser hun jo noe i tillegg til melken til alle måltider på dagen, så da er det gull når man finner deilig mat i praktiske pakninger. Smoothiene fra Ellas kitchen har blitt våre mellommåltidsfavoritter. Lillemor slurper i seg den økologiske smoothien og bare eeeeelsker det! Listen over ingredienser i produktet er velsignet kort - frukt, frukt og atter frukt. Det liker vi!


Og så kan man jo ikke annet enn å like et firma hvor sjefstittelen er Ella's dad. :)

Det var dagens tips herfra. Nå griper jeg strikketøyet og spretter korken av nok en glasscola (påskefavoritt).

3 kommentarer:

Ann-Kristin sa...

For ein koseleg blogg du har! Er 2alltif" på utkikk etter nye mammeblogger eg kan få inspirasjon og gode tanker av, så her fann er ein til! Ha ein strålande dag!

Lykkelinn sa...

Så deilig når man finner "ferdigmat" som funker og ikke er fullt av tilsetninger! *noterer på den store dette-må-jeg-huske-til-det-er-vår-tur-listen*. Høres ut som dere har herlige vårdager, bare nyt hvert eneste sekund!!

Anonym sa...

Vil bare tipse om at disse smoothiene er å få kjøpt billig på www.iherb.com, ta en titt her: http://www.iherb.com/Ella-s-Kitchen

Portoen er på bare 4 dollar dersom bestillingen veier under 1360 gram. I tillegg kan du få 5 dollar i rabatt på din første bestilling om du bruker koden GES227.

De har mye annet spennende, både for store og små å få kjøpt på nettsiden, og det meste er mye billigere enn i Norge.

Mvh ninni