tirsdag 12. april 2011

Hipp hurra for fine Eline!


Lille prinsesse fikk navnet sitt allerede mens hun lå i magen, så nå var det på tide å feire henne med en navnefest! Sist lørdag deltok vi på en fin navneseremoni i regi av Human-Etisk Forbund, og inviterte deretter familie og gode venner til et vårlig selskap i en sjarmerende villa i nærheten av der vi bor. Mannen disket opp med deilig elggryte (eller skogskylling som vi kalte det til ære for en liten knert som ikke var helt sikker på om han likte elg, men gjerne ville ha kylling), mens mor og bestemødrene bakte deilige kaker. Muffinsene med bilder av lillemor er mitt lille bidrag til sukkerbordet. Vi hadde enkel, men fargerik pynt på bordene - massevis av herlige, vårlige ranunkler og silkepapirblomster som jeg og mamma koste oss med å lage en kveld. Jeg synes i grunnen det ble veldig feminint, vårlig og fint!!

Lillemor stortrivdes som midtpunkt, og var blid og fornøyd helt til hun omtrent besvimte på armen min og fikk sove en god dupp i vogna. Og det til tross for at hun hadde hatt oppkastsjau natten før navnefesten!! Tøffe jenta vår!

Det er kanskje ikke så lett å se på bildene, men kjolen lillemor hadde på seg har jeg strikket til henne. Kjolen ble deilig, myk, romslig, GUL og meget babyvennlig. *liker* Oppskriften kan du kjøpe her (Ravelry-lenke): http://www.ravelry.com/patterns/library/fionas-top

Alt i alt - en fantastisk fin dag! Hipp hurra for fine Eline!

4 kommentarer:

Ragni sa...

Ser ut som dere har hatt en fin og flott dag:-D! Så nydelige cupcakes du hadde bakt Tea. Veldig kult med bilde av Eline på toppen.

Fargene på blomstene var superfine passer veldig bra med fagene på cupcakene!

Lykkelinn sa...

Fine, fine Eline (og fantastisk rim!) som ble feiret behørig. Nydelige farger og stilig pynt til ære for vesla, det så kjempekoselig ut! Og superkult med bilder på cupcakesene!

... jeg samler på inspirasjon til selskaper for barna, denne posten skal bokmerkes! ;)

Kristin sa...

Var en kjempe fin dag :) Jeg og Petter kosa oss i navnefesten til Eline :)

Helene sa...

Takk for en kjempefin dag, vi storkoste oss :))))))