onsdag 6. januar 2010

Brrrrr...Jeg ante det da jeg la meg i går kveld og på vei fra badet til senga oppdaget at nøkkelvrideren på døra var hvit av frost, og det knaket og braket i veggene på huset vårt. Det har blitt kaldt! Ikke bare kjølig, men sånn "pakk inn nesa di så den ikke fryser og faller av"-kaldt. I natt duppet gradestokken under -30. -32 grader for å være helt nøyaktig. Ergo de ikke helt sexy skoene jeg er iført på jobb i dag. ;) Når det er sagt - den lille, grønne bilen freste i vei på tross av kulda, jeg fikk en anledning til å bruke en av mine gode, varme vintergensere, og det er lov til å kose seg inne foran peisen med god samvittighet. Hurra! Jeg tror kvelden byr på julens siste gløgg og en god bok for min del. :)


Her er min siste Etsy-forelskelse. Denne lille pungen og dens søster er i dette øyeblikk på vei over Atlanteren, og dumper snart ned i postkassen. Dobbelthurra for hjemmelagde herligheter!

Pakk deg godt inn i et pledd i kveld og legg litt ekstra ved i ovnen! :)

2 kommentarer:

Moan sa...

Blåtimen er på vei nå, og det virker ekstra kaldt.
Veldig søt veske.

Kos deg ved flammene!

Lene sa...

Ja nå er det ekstra godt og sette seg ved ovnen med strikkepinnene eller heklenåla og noe varmt i koppen. Ha en fin kveld!