mandag 4. januar 2010

Mitt 2009


I januar satte jeg som vanlig opp en liste med mål for det nye året - ett av dem var å holde enda mer på med kreative sysler og jeg startet året med å utsmykke denne notatboken. Forøvrig er dette et nyttårsmål jeg ikke har hatt problemer med å holde - jeg har kost meg på strikkekaféer og scrappetreff, og brukt uendelig mange timer på mine kreative hobbyer!

I februar var jeg stort sett syk i diverse varianter. Kule på kule med feber og snufsende nese, kranglete mage, og alt man ellers kan trekke til seg av basselusker... Ikke moro. MEN - alt ser litt lysere ut med friske blomster i heimen, og det koste jeg med veldig med! Jeg koste meg også veldig med å utforske kameraet og Photoshop. :)


Mars brukte jeg på å fryde meg over sterke farger, og å glede meg til årets hagesesong! Jeg heklet sånn ca en million grytekluter i knallfarger, koste meg enda mer med Photoshop, planla kjærestetur til London, og gledet meg til Påske. :)

Påsken 2009 var superfin - vi hadde besøk av Helene og hennes lille familie og ble sjarmert i senk av hennes lille, søte sønn. :) Nok en gang brukte jeg mye tid sammen med kameraet og jeg fikk til og med lurt min kjære til å bli med på en photoshoot eller to.


I mai frydet jeg meg over hvor deilig det er å gå tur i regnet, innså at jeg egentlig er ei jente som koser seg mest inne, og frydet meg over at våren var så inderlig tilstede!

I juni var vi på kjærestetur i London! Min favorittby, og den skuffet ikke denne gangen heller! :) Jeg fikk også skikkelig dilla på Twilight, og brukte en del timer på å fordype meg i dette som skulle vise seg å være starten på Vampyrdilla 2009. ;)

I juli heklet og strikket jeg på harde livet - lange, alt for varme dager fikk meg til å lengte til høst og kulde, og jeg lagde skjerf, votter og et deilig heklet pledd! :)

Vi la sommerferien til august, reiste på ferie til Helene og familien (pluss en liten svipptur innom fotofestivalen i Risør), og slappet av som noen helter. August kommer alltid til å være skolestartmåneden for meg, så jeg koste meg også med å handle skrivebok og blyanter - akkurat som en ekte skoleunge. :)

I september var vi en del på fjellet og hjalp til med å pusse opp seterhytta til mamma og pappa. Jeg reiste på masse loppiser og gjorde noen superfine kupp. Vi gikk også turer i skogen og nøt høsten - min favorittårstid!

Oktober bød på enda flere herlige skogsturer, en jobbtur til London og BURSDAG! Jeg har bursdag på Halloween og feiret dagen sammen med gode venner i festlige kostymer! :) En nygammel vampyrdille råkte meg igjen - denne gangen var det et deilig gjensyn med 90-tallsserien Buffy the Vampire Slayer som stod for moroa.

Det morsomte som skjedde i november var at jeg og kollega K reiste på jentetur til Toten (av alle steder) og TATOVERTE oss! Supermoro - og jeg ble knallfornøyd med kunstverket på leggen. :) Jeg LOVER bilder en dag med det første - men jeg vil at de skal være perfekte og det krever dessverre litt mer lys enn denne kvelden hadde å tilby. I november var jeg også på jobbtur på Hurtigruta, hadde kjærestehelg i Tromsø og jeg kjøpte meg en litt forsinket bursdagsgave til meg selv - iPhone! Årets gadget!

Og så desember som vi nettopp har lagt bak oss. :) Som vanlig gledet jeg meg veldig til jul, og storkoste meg med å pakke inn julegaver og pynte i huset, og for første gang feiret vi hele juleaften sammen. :) Herlig! Og jeg ble offer for nok en vampyrdille - denne gangen True Blood, både i bok og tv-serie-form. :)

Det beste med 2009:
- Kjæresten min - som jeg blir mer og mer forelsket i for hver dag vi er sammen. :)
- Nye kolleger - som har gjort hverdagen morsommere.
- London - fordi jeg elsker byen.
- Tatovering - fordi jeg elsker kunst (også på kroppen) og å vise hvem jeg er!
- iPhone - fordi den er gøy.

Og selvfølgelig: familie, venner, hobbyene mine og uendelig mange kaféturer! :)

Jeg gleder meg virkelig til å oppleve 2010 og tror at dette året blir supert! Ha en eventyrlig mandagskveld og et flott år!

4 kommentarer:

Helene sa...

For et herlig innlegg, og en flott oppsummering av 2009! :o)

AM sa...

Så mange fine og fargerike bilder, du er så flink! :) Godt nyttår Tea, stor klem!

tovetyll sa...

å så hyggelig:):) nydelige bilder, dette er jo superkos!! håper 2010 blir like bra for deg*** gjett hva? jeg fikk sokkekit til jul av en venninne, med håndskrevet oppskrift med tegninger og grundig forklaring, garn og pinner, så nå er jeg i full gang! endelig, whoa!!
håper du har det superfint! stor klem**

Bendichte sa...

Du er så flink med ord.
Ønsker deg et Godt Nyttår - også sees vi kanskje på treff!
Klem, B.