tirsdag 18. januar 2011

Familiedag midt i uka

I dag har vår lille familie nytt vinteren på trilletur, med en pitstop på bygdas eneste kafé midtveis. Deilige vafler, herlig, varm kaffe og søt og god solbærsaft gikk ned på høykant hos oss voksne, mens Lille Elinemor fortsatt er fornøyd med bare pupp. Enn så lenge. For om to uker fyller vidunderet 4 mnd og da er det "lov" å begynne med smaksprøver. Jeg gleder meg til å gi henne en liten teskje most banan og se reaksjonen. Jeg tenker at pappaen skal få lov til å stå klar med filmkameraet for å fange alle ansiktsuttrykk som skulle komme!

Hverdagen med baby føles ikke som hverdag i det hele tatt. Det lille b-mennesket vårt lar oss sove til ni-ti hver eneste dag (nå hører det med til historien at hun fram til nå ikke har lagt seg så veldig tidlig heller), vi er med på masse morsomme ting midt på dagen (babysvømming og babysang bl.a.), leker og koser og synger stort sett hele tiden, og nyter å ha en sovende baby på fanget sånn innimellom. Hver dag er ulik - knøttet lærer nye ting hele tiden og mandag for en uke siden er gjerne ikke lik som mandag denne uken. Helga er liksom aldri over - hver dag er kose- og fridag!

Nå som nurket sover skal jeg spise deilig kveldsmat som mannen er snill og lager til oss, strikke og se på TV. Og så skal jeg krype til sengs, krølle meg inntil babyen min og lese litt i lyset fra den lille LED-lampa mi som kan klipses på boka (anbefales til alle som samsover med baby ;) ).

Foto: kunstnermannen

2 kommentarer:

Daria sa...

høres fantastisk ut,jeg er ferdig med min permisjon og må innrømme at det virket som i går da jeg gikk ut i den:Pnyt den mens dere kan:)

Helene sa...

Fiiiint bilde av søte Eline :o)