fredag 21. januar 2011

Strikkepause?

Dette blide, lille mennesket tilbringer jeg mesteparten av mine dager med.

Jeg skal ikke akkurat skryte på meg at jeg har strikket vannvittig mye siden lillemor kom til verden for snart 4 måneder siden, men jeg har da strikket litt. Noen sokkepar har jeg rukket å strikke, en lue (som hun allerede har vokst fra), en sparkebukse til Elines bestekompis, og nå er jeg snart ferdig med nøstebarnteppe nr. 2. 1,2 km påskegult garn er snart strikket opp - hurra! Og så har jeg begynt på enda en sparkebukse som den på bildet over (du så kanskje at stroppene begynner å bli liiiitt korte??). Mønsteret er fra Nøstebarn og garnet er denne gangen Pickles Baby Merino *elsk*. Jeg er veldig glad i sparkebukser til mini - utrolig praktiske og fine plagg - og akkurat dette mønsteret er en mye smalere sparkebukse enn de man stort sett får kjøpt i butikken eller får tak i mønster til i hefter i garnbutikken. Det liker vi - mye enklere å ha under utedress og så ser man virkelig hvor god, rund og klembar babyen er!


Jeg vil forresten tipse om at Mamma Tamo har giveaway på bloggen sin - man kan vinne gavekort på 500,- på tamo.no. Herlig nettbutikk!

Nå er det fredagskveld - tv-kos, sjokolade og litt strikking. Håper du også koser deg!

4 kommentarer:

Lykkelinn sa...

Vet du, hun er bare så supersøt, og blir jo bare enda søtere når hun får på seg mammas hjemmestrikk! Gult er kult, det er i hvert fall helt sikkert!

... og nå matcher hun jo den kommende lampen! ;)

Tea Kristin sa...

Haha - det har du rett i. Viktig å matche vettu. ;) Kan nok hende mammaen er litt vel glad i gult!

LeViSS sa...

-og kompisen er så veldig veldig heldig og glad som fikk en så feiende fin og flott sparkebukse :D Han fikk mangt et beundrende blikk da han hadde den på seg på babysangen i dag ;) Grått og grønt er superskjønt;)

Tea Kristin sa...

Så bra lillemannen likte den da. ;)