torsdag 19. mai 2011

Jeg ♥ loppis

I likhet med resten av Norge (virker det ihvertfall som, om man skal tro på interiørbladene) leser jeg lokalavisa litt ekstra nøye utover våren i jakt på de beste loppemarkedene i nærområdet. Jeg har også noen faste søk på Finn.no (men nå er skuvsenga funnet!), og er innom på jakt etter godbiter både titt og ofte. Vi er også flinke til å selge eller gi bort ting vi ikke trenger eller har lyst på lenger. Jeg skulle veldig ønske at vi kunne skryte på oss å leve etter "en ting inn - en ting ut" regelen, men fullt så flinke er vi nok ikke - enda.

Denne retrodeilige teakstolen ble vår for en liten femtilapp, og har gjennomgått en minioppussing siden den kom i hus. Det gamle setetrekket som ikke var helt lekkert lenger, har blitt byttet ut med et gult møbelstoff fra Stoff og stil (mye gulere enn det ser ut som på dette bildet - solen stjal liksom litt av fargen når jeg tok bildene). Treverket har også fått litt pleie i form av olje.

Jeg falt for det fine treverket og de enkle linjene i denne stolen med en gang jeg så den, og jeg synes nesten den er et smykke i stua vår der den flyter litt mellom alle de andre møblene, på leting etter en plass å kalle sin. Kanskje noe annet må ut? *iiik*

PS: Jeg innser at det snart er på tide å klippe plenen....

4 kommentarer:

Jacta est alia sa...

Loppis er gøy! Enig med deg der. Synes stolen var veldig fin:-D

Daria sa...

wow med den var dere heldig!!!!en inn en ut skulle alle hatt som regel,da vi kjøpte huset for snart 4 år siden hadde vi stortsett alt fra loppis eller gjennbruks torg( da snudde vi på hver en krone også= nyetablert) og etter hvert kom det litt kartell og div ting som pyntet det litt.

OPS! av erfaring så må dere sjekke alle møbler for borebiller, det er ikke så kjekkt å få det inn i huset,og det fins middler som behandler treverket på 123 om det er noe i de:)

ha en super fin dag:)

hvordan redigerer du dine bilder?

Tea Kristin sa...

Daria: Takk for tipset - det skal jeg huske å sjekke når vi kjøper møbler! Jeg redigerer bildene mine i Photoshop. Det er litt forskjellig hva jeg gjør, men jeg er glad i godt med farger og kontrast ;)

Hege Evensen sa...

Hei Tea Kristin! Jeg har dessverre ikke funnet noe info om stolen. Jeg synes den er rålekker, og vil gjerne ha fler:)

Lykke til på jakten etter info, og på kommende loppis:)

Hege