tirsdag 11. desember 2007

Alle som inspirerer meg!

Inspirasjon er vel et av de vakrere ordene i det norske språket, og noe alle vi skapelystne trenger! Jeg lar meg inspirere av så mye forskjellig rundt meg - bøker og blader, reklamer, været og naturen, familie og venner, og ikke minst alle de vakre bloggene jeg leser! Og det er så morsomt når man finner noe man bare MÅ prøve selv, eller man oppdager en teknikk som man vet akkurat hva man skal bruke på. En liten kikk i Skeidarreklamen, et dypdykk i Drömhem och trädgård, eller en runde på alle bloggene (både interiør, scrapbooking og håndarbeidsbloggene) gir meg så utrolig mye inspirasjon til å lage ting og til å gjøre det vakkert rundt meg. Noen ganger kan man kopiere andres idéer, mens man andre ganger kan ta utgangspunkt i noe man ser, og skape noe helt nytt av det. Frost på vindusrutene kan kanskje inspirere meg til å hekle noen gammeldagse tallerkenbeskyttere, et vakkert dekket bord kan inspirere meg til å pusse opp et møbel jeg har hjemme og et flott bilde kan inspirere til en kreativ layout. Det finnes ingen grenser!

Så et spørsmål til alle dere som inspirerer meg: Hva inspirerer dere?


19 kommentarer:

Designe sa...

Hej du! Jag blir inspirerad av andras bloggar, inredningstidningar, ute i naturen..av kreativa människor och vackra saker! :)

daria sa...

inspirasjon er en herlig ting,blogg verden er min største inspirasjon,særlig hvis jeg ser sokker i en blogg da får jeg så lyst til å lage det jeg også.
en av mine størte inspirasjons blogger er mias landliv linken finner du i bloggen min den må du bare ta en titt på,hun lager vakre ting,ha en fin uke!!!

elin1976 sa...

Blader og min venn Marit på bloggen grip dagen. Jeg kan faktisk ringe til henne og i løpet av samtalen så har jeg 1000 ideer som popper opp i hodet mitt. Hun er min inspirasjon.
Åsså dere damer da, som jeg er så umåtelig stolt av å blogge meg.

Anne Bente sa...

Hejsa vennen

jeg blive inspireret af alt synes jeg, blade bøger, blogg forummer og jeg kunne blive ved, ofte bestemmer jeg mig for at lifte en, og resultatet er næsten aldrig det samme, der kommer en masse af ens egne ideer med, har i andre det ikke sådan også?

ha en god aften :)

En inredoholic sa...

Så fin sida...! Hittade dig genom en annan blogg! hit kommer jag igen : )

Elisabet sa...

Musik inspirerar!
Och varma människor!

Sen spritter det vidare .., men hos mig är det nästan alltid halvt kaos ändå .., på 31 kvm BORDE det vara enkelt att hålla ordning och mysigt, men det är det inte.

För mig, alltså ..-)

Landliv sa...

Vi inspirerer hverandre når vi har tankespinn omkring prosjekter vi ønsker å gjennomføre - og så finner jeg masse spennende på biblioteket - og de franske bloggene- der er det verdt å titte!!
Håper du er ferdig med alle eksamener. Og at katten har på strikkegenseren i dag - nå er det kaldt!! :-)

Garden Angel sa...

Hei Tea!
Gratulerer med ferdige tavler, gleder meg til å se de!
LYSESTAKEN DIN VAR KJEMPESØT!
Jeg blir inspirert av mye forskjellig...Blogger, magasiner, bilder, mennesker, naturen, interiørbutikker, tekstil og garnbutikker....plutselig får man en IDÈ!!! Akkurat som du tenker jeg:)
Ha en fin onsdag!

Inredningsgalen sa...

Min inspiration kommer ifrån inredningstidningar, bloggar ohc allt jag ser runt om kring mig!!!!

Jorun sa...

Du inspirer til trivelig hobbyting, Tea. Får lysst å lage alt det fine du lager :D

Koselig koselig sa...

Hei Tea!!! Jeg har laga en forklaring til Photoshop elements collagene mine, bare klikk inn på kommentarfeltet der du spør så finner du forklaring + link :)

klem :)

Scrappelise sa...

Hva som inspirerer meg, der er jeg sikkert ikke noe original. Men jeg er sikker, sikker, skråsikker på at andre mennesker inspirerer meg aldeles enormt! Noen mennesker har et vesen og en væremåte som er så fint at det påvirker andre. De kan være sprudlende og utadvendte, sjenerte og forsiktige. Men enkelte mennesker har noe spesielt som virker så positivt på andre. Så er det bøker, filmer, natur, farger, etc, etc. Masse! Og som jeg har sagt før: Bilder og tekster i blogen din..jeg blir glad av det og det gjør masse andre også ser jeg. Ha en fin kveld!

Inredningsgalen sa...

Låter mysigt, hoppas ni hittar den perfekta granen. Vi har tur som har en hund som inte tycker om barren på granen. Inte så kul om han hade vält den!

daisy sa...

Jeg inspireres av alt, jeg! Av musikk, blader, bøker.. Mest av alt av andre mennesker! Trives godt med å besøke andres blogger hvor jeg finner inspirasjon til alt mellom himmel og jord.

Gleder meg forresten veldig til å se tavlene dine!

Ingrid sa...

Bloggen din kler navnet sitt! Her var det trivelig! Ble inspirert av bloggen din jeg, siden du spurte om det..

elin1976 sa...

Er innom for å ønske deg en fin lørdag og ei flott helg. Masse klemmer fra Elin:O)

Cowgirl sa...

Inspiration kommer til mig via: bøger, blogge, film, aviser og især naturen. Naturen er det største under og jeg glædes over alle dens former og farver.
En Glædelig Jul til dig og dine...

Noralill sa...

Sidan du spør, så vil eg seie at bloggen din har inspirert meg til å ville prøve å lage ein krans slik du har lenger nede...hi hi. Men eg kan ikkje love at eg får det til... kjempekoseleg blogg du har! Ha ei fin helg...

Koselig koselig sa...

Hei igjen, må jo svare på hva som inspirerer meg og det er mye!
Jeg blir veldig inspirert av interiørblader som Lantliv og Allt i Hemmet, samt hjem og partysidene til amerikanske IN STYLE. Jeg er stadig innom på www.marthastewart.com og på www.polo.com. Ellers www.thomfilicia.com, www.pier1.com, www.crateandbarrel.com; www.alltihemmet.se;

mine absolutt yndlings interiør blogger er:
Karnas Hus
Sara vill fara
Kitchenbloom
Perlan

Ellers er det inspirasjon overalt for å være helt ærlig, så jeg tør nesten ikke si navn, men jeg gjorde det. Sjekk ut linkene og bloggene - garantert wonderful.
Svenske Sara vill fara, var den som fikk meg til å blogge faktisk, inspirert av henne og Kitchenbloom med deres fantastiske collager.

:) klem