lørdag 1. desember 2007

Julebilde av grompusen min :)

Alle tar jo bilder av barna sine i julestasen og sender rundt til sinne venner og familie til jul. Inpirert av disse bildene har jeg strikket en julegenser til den lille pusekatten min, og tatt bilde av ham ikledd den. Ble han ikke fin?

Ved første prøving av det varmende plagget forholdt han seg forbausende rolig, og la seg ned på varmekablene for å sove. Når kameraet kom frem og genseren skulle på for annen gang, var det meget nødvendig med bestikkelser i form av Kitbits. :) Men sånn er det visst med menneskebarn også har jeg fortstått... :)

I dag er det 1. desember og endelig advent. Første luke i kalenderen er høytidelig åpnet, adventsstaken plassert i vinduet, og utejuletrærne stråler til glede for både oss og naboene. :) Jeg har vært på julescrappetreff med damene fra Scrapbookexpress i dag, brukt mine kreative evner og trimmet skravlemusklene. De 2 siste julekortene, gavelapper og en LO er fruktene av mitt arbeid! :)

Denne lørdagen avslutter jeg med et bilde av en cape jeg har lyst til å strikke meg! :) Kos dere i denne første adventshelgen - tenn lys og fyr opp i peisen. :)


11 kommentarer:

Scrappelise sa...

Oj, så søt han ble i juleantrekket! Herlig for å være helt ærlig! Og kos var det på treff idag også, det er alltid trivelig å møte deg Tea! Reiste hjem med flere halvferdige prosjekter, utfordringen nå blir å få det ferdig til jul.. Ha en fin søndag.

Snuppelura sa...

Så søt pus! :) Fin genser også!

Moia sa...

Hei og takk for for sist. Så koselig at du har vært innom bloggen min. Mye fint å se påsiden din, ser godt at du er glad i å strikke. Pusen ble morsom med rød genser, trives han med den på?
Klemz fra Moia

Anne Bente sa...

åhhhh så super sød misskat da.og wawww så flot genser

ha en fortsat flot søndag :)

Tea sa...

Takk takk. :) Jeg synes han ble kjempefin, men han er ikke kjempeglad i å ha den på. Hehe... :)

daisy sa...

Heisann!

Du har en flott blogg!
Og pusekatten ble jo bare såå søt i den nye julegenseren! Har du funnet på mønsteret selv?

Ønsker deg en fortsatt fin første søndag i advent, og lykke til med eksamenslesingen!

Ellie sa...

Så koselig blogg du har! Ser at vi har en del like interesser. Den capen var nydelig! Kan ikke skjønne jeg ikke har sett den på Drops sine sider før!

tone sa...

Så fin pusekatt i julegenser! Ha en fin uke!

Anniche sa...

Så nydelig da!!!
Og den capen var så lekker , vil ha!!!

Kos deg videre i denne god tiden

Clara sa...

Den här capen har min väninna stickat och den är HELT underbar! Fantastiskt mjukt och härligt garn ..Alpacka...sticka du dig en sådan här. det hade jag absolut gjort om jag hade kunnat sticka...kan endast virka, tappar bara maskor hela tiden när jag försöker sticka:=)
Ha det så bra och tack för dina uppmuntrande ord inne hos mitt!

Inredningsgalen sa...

Katten är så söt i tröjan hans!!!!