mandag 3. desember 2007

Funderinger om været

Så var det plussgrader igjen. Glatt is, vann og sørpe er tilstanden på bakken i dag, men dette tar jeg med stor ro og en solid porsjon fatning. Desto koseligere å sitte inne med en deilig kopp varmende drikke og et mykt strikketøy. :) Det blir nok minusgrader igjen før vi aner det, og i den positive og vinterlige ånd presenterer jeg i dag et bilde tatt på Maihaugen i Lillehammer i går.

I helgen var det nemlig skikkelig vintervær, og på julemarkedet på Maihaugen var det riktig så idyllisk og stemningsfullt. Noen av de gamle stuene var julepyntet, gløggbodene duftet fristende, og vaflene ble inntatt i en kupé på det gamle toget. Ahhh.... :) Det var absolutt verdt et besøk!

På skjønnlitteraturfronten har det vært stille den siste tiden. Eksamenslesing skal ta mye av skylden for det, men den aller største grunnen er nok den nitidige lesingen av alle julebladene som jeg har brakt hjem. Både hobby-, mote- og interiørblader har kommet i hus, og jeg leser dem grundig - perm til perm! :) Jeg drømmer meg bort i paljetter, glitter, stearinlys, konfektoppskrifter og sømbeskrivelser. Denne julen skal jeg dekke bordet slik som i Drömhem och Trädgård, lage trippelnøttkonfekt som i Lantliv, og lage julepynt som i KK Julen. Og når jeg er ferdig med dette skal jeg ta frem skjønnlitteraturen igjen... :)

5 kommentarer:

Koselig koselig sa...

Åh ja... tenk å få til og klare å lage like fint hjemme som de gjør i bladene. Det er så flott. Jeg eeelsker interiørblader! Jeg kjøpte nytt nr av Allt i hemmet i dag og det var dekket med rødt og gull, utrolig flott! jeg er ikke for noen minimalistisk jul tror jeg nei... det må bugne! Herlig!

Scrappelise sa...

Vet du Tea, det er så koselig å lese bloggen din! Du må fortsette å skrive og legge inn de fine bildene dine. Jeg mener det virkelig altså! Det ene bildet er tatt oppi åsa mot mine trakter, stemmer det? Og det fra Maihaugen er så nydelig.
Ha fortsatt en fin uke!

Tea sa...

Det stemmer det! :) Var så pent oppover åsa der når vi kjørte forbi. :)

Anne Bente sa...

åhhhh, så skønne billeder altså.der er bare sååå hyggeligt her inde ved dig :)

Designe sa...

Vilka härliga vinterbilder du visar! :)