fredag 7. desember 2007

Det var de tavlene da...

Tørr etter 20 timer sto det på malingsboksen, men det er altså ikke helt sant. Jeg sitter her med hvite hender og skriver dette, etter å ha satt på plass selve korktavla inn i klissete, hvite rammer. Så dessverre er dette alt jeg kan vise av tavlene i kveld. Men jeg lover å komme sterkere tilbake! :)

Jeg avslutter denne fredagskvelden på bloggen med et bilde fra inngangspartiet på huset vårt. Den vesle granen står trygt plassert i en sinkbøtte, og lyser så vakkert! Veldig koselig! :)

12 kommentarer:

Designe sa...

Vilken söt gran ni har vid ingången! Det ser så mysigt ut! Ha en skön helg! Kram :)

Anne Bente sa...

åhhh, hvor ser det dog fint ud uden for jeres dør,rigtig julehygge der :)

daisy sa...

Å, så koselig det så ut! Så fint med masse lys, nå når det nærmer seg jul!

Gleder meg til å se de ferdige tavlene! :)

Ønsker deg en god helg!

Landliv sa...

Jeg liker veldig godt zink jeg også... passer også til juletreet!
Men du... vet ikke helt om jeg ble overbevist om at damen på akttegningen ikke er deg! *fnise*
Kjempeflink er han forresten - helt utrolig- regner med at han har utdanning innen slikt?

Scrappelise sa...

Du er virkelig en flink blogger Tea! Stemningen stiger i takt med de fine bildene du legger inn! Og så flott at samboen din har startet å blogge, han er like dyktig med sine saker som du er med dine- dere er nok ment to be! ha en fin søndag!

Tea sa...

Takk for hyggelige kommentarer! :) Han har gått tegning, form, farge på videregående, men utenom det er han rimelig selvlært. :) Talent vettu! ;)

daria sa...

takk for koslig hilsen på bursdagen min,det var hyggelig,så flott det ser ut forran inngangspartiet hos dere,tenk at det er jul snart,er du ferdig med alle julegavene?jeg tør ikke å tenke på de en gang:)

Tea sa...

Daria: Takk for koselig kommentar! :) Ja, jeg er stort sett ferdig med gavene for i år. :) Har aldri vært ferdig så tidlig noen gang! *fornøyd*

Leah sa...

Kjempekoselig med lys ved inngangspartiet, det har jeg også :-) Det blir spennende å se det endelige resultatet med korktavlene dine, kjenner igjen det med maling som tørker for sakte,hrmph.. Akttegningene til din mann var flotte, de andre bildene hans også. Jeg likte spesielt det med den gamle mannen som det var detaljbilde av.
Ha en fin uke :-)

Granne med Selma sa...

Vilken perfekt gran ni fått tag i! Tror säkert den lyser välkomnande för alla som ska in i ert hus- det är god feng shui det!
Kram och tack för fin kommentar inne hos mig!
Klem

Guldkant På Livet sa...

Hallå där bloggvän!! Så ljuvlig ingång!! Mycket vackert!! Tusen tack för dina snälla kommentarer och ha en fortstat skön andra advent!! Vi ses igen, du har en mysig blogg!! Mari.

Garden Angel sa...

Å så koselig med et grantre ved inngangen;)
Det var veldig stemningsfullt:)
Var innom bloggen til kjæresten din også. Morsom stil over bildene! Jeg falt veldig for bildet"under stjernene". Romantisk!
Ønsker dere en fortsatt herlig førjulstid!!!