mandag 10. desember 2007

Reflekteringer over helgen

Denne helgen har jeg vært riktig så effektiv. Jeg har endelig fått gjort ferdig og hengt opp tavlene mine (bilde kommer så fort de er pyntet og vakre), jeg har gjort ferdig to uferdige strikkeprosjekter som har ligget en god stund, jeg har fått hengt opp kransen jeg laget meg for en stund tilbake, og jeg fikk jammen meg klemt inn en liten tur til Oslo og noen kopper gløgg også! :)

Utenom å sitte på kafé og treffe en tidligere studievenninne, fikk jeg såvidt shoppet litt til mitt lille hjem også, bl.a. denne telysestaken fra Indiska som jeg falt pladask for!


Jeg kjøpte meg også to fine stjerner til å ha telys i som kan henge i taket. Må kjøpe noen kroker før jeg kan få hengt dem opp, og det skal jeg få gjort i dag for jeg klør i fingra etter å få dem opp! Har ønsket meg dem kjempelenge og plutselig fant jeg dem med små (usynlige) skjønnhetsfeil til halv pris! JOHO!

Denne kransen har jeg lagd etter en oppskrift i den siste Tilda-boka. Den har fått litt glitter på seg her og der, og en runde med limpistol og små glassperler. Synes den ble riktig så vakker! :)

Og sist, men ikke minst, nå er huset mitt fyllt med den søteste duft av hyacinter! Tre svibler står i stua og er en fryd for øyet, og jeg er bortpå dem og snuser i meg julelukta med jevne mellomrom. Ahhh... :)

6 kommentarer:

Anne Bente sa...

åhhh, jamen så effektiv du da har været i weekenden :)

og hygge er det også blevet til,flotte ting og sager der:)

ha en god dag ven :)

Grombaben sa...

Så fine de var! svibler er såå fine. Gleder meg til min blomstrer!

Cowgirl sa...

Faldt over din blog via anne bentes blog - sikke en masse fine billeder du har taget og især dem med sne - Glædelig Jul

Guldkant På Livet sa...

Va duktig du är på att stciak, fina strumpor och vilekn fin krans!! Mari.

Inredningsgalen sa...

Dina julklappar låter jättefina, vita med röda band. hoppas att vi får se ett smakprov på hur de ser ut!

Tea sa...

Inredningsgalen: Tenkte å pakke inn gavene i kveld, så det er ikke umulig at det kommer noen bilder! :)