fredag 7. desember 2007

Nå nærmer det seg jul!

Ja, nå er det ikke mer enn 18 små dager til jul, og julestemningen synker virkelig ned over min trivelig verden. Det er riktignok ikke helt julete vær enda, men hva gjør vel det når det innomhus er julestemning helt opp til pipa!? For hver dag som går kommer det store og små juleting på plass. Det seneste tilskuddet til julestemningen er deilige julekaker fra mamma (og ja, jeg har prøvesmakt). :) Det er så deilig å tenne masse lys på kvelden, kikke ut på utejulegranen som skinner så vakkert, drikke en deilig kopp med te (vanilje er dagens favoritt) og bare vente og glede seg. Jeg har alltid gledet meg uendelig mye til jul, og denne forventningen viser ingen tegn til å forsvinne med årene. Heldigvis! For det er deilig å glede seg! :)

Så til mine hobby/interiørprosjekter: soverommet har lett for å bli igjen når veggene i huset dekoreres med all verdens flotte malerier, fotografier og annen pynt, og for en tid tilbake bestemte jeg meg for å gjøre noe med dette. Jeg gikk til innkjøp av to korktavler, plukket av rammene og stiftet et supert blå- og hvitstripete stoff på tavlene. Neste skritt i arbeidet skulle være å male rammene hvite, men dette tok virkelig sin tid. Først i går kveld dro jeg tavlene frem fra sitt gjemme, hentet ned maling og en svamp, og svampet dem hvite. I natt har de ligget til tørk (og pus har faktisk ikke trampet rundt i malingen og deretter rundt i huset som han har gjort en gang tidligere), og jeg gleder meg til å komme hjem og gjøre dem ferdig. :) Og å finne ut hva jeg skal henge på dem. Bilde av tavlene kommer i kveld så følg med!

Jeg håper dere har en eventyrlig fredag! :)

2 kommentarer:

Anne Bente sa...

Sååå hyggeligt billede

og ja forventningens gæde den forsvinder aldrig,jeg har den endnu, jeg elsker julen, og alle de skønne forberedelser med hygge.

ha en god dag :)

Koselig koselig sa...

Så koselig!!! Trivelig med mammas hjemmebakst da! Jeg skal bake litt mer neste helg, prøver meg igjen på krydderkaka til svigermor, denne gangen dobler jeg ingen oppskrifter hahaha ;)

Jeg har også et lite soveromsproblem, hylle over senga og jeg har ikke noe spesielt fint å ha på den og ikke finner jeg noe heller! :/
det kommer vel ...?

ha en fin fredagskveld :)