torsdag 20. desember 2007

Små juleprosjekter!

Nå er det ikke mange dagene igjen til jul, og det er tiden for både store og små juleprosjekter. Hjemme hos oss er vi stort sett ferdige til jul, men vi har noen små prosjekter på gang. I går kveld malte jeg første strøk på en hylle jeg har kjøpt brukt, og jeg regner med å bli ferdig med den i kveld. Det er en liten krydderhylle som jeg har planer om å bruke som te-hylle, da jeg og min elskede er tedrikkere av rang! :)


Disse stjernelyktene har jeg hatt et lite øye på lenge, og da jeg fant dem som 2. sort. til 50 kr stykket på Indiska var jeg rask til å kjøpe med meg et par! Ikke kan jeg finne skjønnhetsfeilene på dem heller! :) De ser litt møkkete ut i glasset på dette bildet, men det er bare mønsteret i glasset som ikke kommer helt godt frem! :)

Jeg har også begynt å tenke på nyttårsforsettene for 2008! :) Og mitt forsett nr.1 må være å bli enda mer miljøbevisst! Jeg skal bl.a. gå til innkjøp av noen kule bærenett slik at jeg ihvertfall ikke trenger å ta med meg så masse poser fra butikken hver dag (bl.a. BagguBag-veskene er kjempefine - spesielt de røde). Har dere nyttårsforsetter?

8 kommentarer:

Designe sa...

Vilken fin bild! Ja, nog har man det man gör ännu!..granen kommer nog inte in förrän kvällen innan julafton och paket ska slås in osv...
Tack för din gratulation hos mig! Kram och god jul om vi inte ses på bloggen före 24/12! :)

Ellie sa...

Nydelige stjernelykter! Skjønner at du ikke kunne motstå disse. Høres lurt ut med handlenett i stedet for poser.

daria sa...

disse er rett og slett bare nydelig,jeg går og samler på stjerner fordi hos meg henger de hele året,tihi
du an du alltid sy det et par poser,det har jeg gjort og jeg er såååå glad i de,mye finere en en mega pose liksom.

ha en in helg vennen

Grombaben sa...

Jeg har begynt med handlenett (evt. presse ned i vesken) når jeg handler det som bare ville blitt en pose. Tror dama på nærbutikken hater meg og at jeg ikke vil ha pose. En dag kom vi inn på en stor diskusjon rundt det.. haha. Når det gjelder storhandlingen er det litt verre... Men forsøker stort sett å ta papirposer dersom det er tilgjengelig. Også bruker man dem jo til søppel.. Men det finnes det jo egentlig egne poser for? Som er nedbrytbare. Ja til at Oslo kommune begynner med mer kildesortering, da trenger man ikke plastposer til søppel heller. har dere kildesortering hos dere?
Åh, dette ble en lang kommentar, plastposer engasjerer meg. Jeg jubler for alle butikker som bruker papir, det kan i allefall resirkuleres!!!

annkierix sa...

Vilka fynd!!så vacker bild också!
Kram A-C

Tea sa...

Her kildesorterer vi - egen dunk for papir, mat, plast og rest. Og så leverer vi metall, glass og tekstil på småsamleren. Bra at du er så engasjert Grombaben! :)

Daria: Hadde jeg vært like flinkt til å sy som deg så skulle jeg nok ha sydd meg noen nett! :) Kanskje jeg skal prøve meg???

Elin sa...

Fin bild =)

Koselig koselig sa...

Utrolig stilige stjerner! Jeg håper vi får en Indiska butikk i Vestfold snart jeg ... sukk... Drammen er hakket unna ja, men litt langt for å dra kun for å gå på Indiska ... eller Strømstad, Sverige. Men når jeg er der så er det alltid innom Indiska ja!
Goood helg :)