onsdag 14. november 2007

Du store alpakka!

For tiden venter jeg på oppskrift på denne kjolen fra Garn og vevstua i Hamar. Kjolen er strikket i et utrolig mykt garn av alpakkaull, og den har et hullmønster som jeg innbiller meg at skal være kjapt å strikke. :) Jeg har ikke helt sansen for armene på kjolen så der kommer jeg nok til å gjøre noe annet, og jeg har fortsatt ikke klart å velge hvilken farge jeg skal strikke den i (tar gjerne i mot forslag). Det største problemet med denne kjolen blir nok allikevel å finne et skjørt å bruke under... Oppskriften og garnet er fra Du store alpakka. :)

I går kveld leste jeg endelig ferdig Trollvinter av Tove Jansson. Boka handler om Mummitrollet som våkner opp fra vinterdvalen og finner verden dekket av hvitt og bebodd av de underligste vesener. Boka er skikkelig søt i grunnen, og illustrasjonene er så fine. Jeg tror muligens at jeg elsker Mummi....

På nattbordet nå: Den tidsreisendes kvinne av Niffenegger
På pinnene nå: andre halvdel av en julegave :)

6 kommentarer:

sipusa sa...

Er helt enig med deg angående armene...skjørt skal du nok finne...eller så kan du bruke en sånn leggingssak hmmm...??

Lykke til med fargevalg og strikking den blir nok flott!

Lena sa...

Denne kjolen er kjempefin, du er tøff som setter igang med den! Er spent på å se ditt resultat:-)

Tea sa...

Takk takk! Jeg skal legge ut bilder når jeg er ferdig med den. :)

Marit sa...

Hei! Takk for hyggeig hilsen i bloggen min!
Din blogg er for meg en ny oppdagelse og jeg har kost meg med dine strikkeprosjekter og prat om bøker. Kommer innom igjen senere også, må jo se kjolen når den blir ferdig! Ha en fin helg!

Britt sa...

Jøsses for et enormt prosjekt du skal gå igang med! Den er jo bare helt nydelig den kjolen. Gleder meg til å se resultatet. Takker for hilsen inne hos meg. Hilsen Lillesnuppa

chatrine sa...

Heisann!
Tøff kjole! Jeg har strikket 2 stykker av den, men kortet de av til gensere. Og er en stor favoritt. Så gøy å se at noen andre også strikker denne:)
Klem fra chatrine:)