mandag 26. november 2007

Helgekos

Denne helgen har jeg brukt tiden min på skattejakt på loppemarkeder, titterunde på en større mengde blogger, strikking og min kjære og pusekatten. :) Det var deilig å ha en helg uten store planer, og ha tid til å slappe av, kose meg og tenne masse stearinlys. :)

Her ser du de fine loppene jeg fikk kjøpt meg; lysfatet og den største telysholderen er denne helgens funn, mens den høye lysestaken er en gave fra bestemor og den lille kakeformen er etter min oldemor. :) Jeg har tenkt å sette noe mer på fatet, men har ikke fundert meg fram til nøyaktig hva enda... :)

Som nevnt har jeg også brukt helgen til en ordentlig omfattende titterunde på en hel masse vidunderlige blogger! Jeg begynte på denne inspirerende og kreative bloggen, og klikket meg videre derfra. Har fått utrolig mange idéer av å titte i andres blogger - folk er kjempeflinke til å gjøre det vakkert rundt seg, og jeg er ordentlig imponert over bildene de tar! :)


Genseren fra Knitty er over halvferdig nå, og garnet er så fantastisk mykt og deilig å jobbe med! Flere hjemmelagde julegaver har også blitt fullført i helgen, og jeg håper de vil falle i smak hos sine kommende eiere. :)


2 kommentarer:

mimouna sa...

Loppemarked er spennende! Utrolig hva man kan finne der. Kjekt å tenne lys og kose seg inne nå når mørket og kulden setter inn. Ha en fin uke!

signe sa...

Vilka fynd du har gjort!..och va duktig du är som stickar! Jag skulle behöva lära mig på nytt, kommer knappt ihåg hur man gör! Tack för kommentaren hos mig! Kram Signe