fredag 9. november 2007

Enda et ønskeprosjekt!

Sist gang jeg var innom Garn og vevstua på Hamar fant jeg oppskrift på denne elegante genseren! Jeg falt helt for den, og MÅ strikke den på ett eller annet tidspunkt. Kanskje det blir et julehåndarbeid?

Jeg teller fortsatt ned til jul, og i dag er det bare igjen 46 dager! :) Jeg har strikket litt mer julegaver, og har store planer om å få julekortene ferdig neste uke for da har jeg avtalt to scrappedager med noen kreative venninner! Og så gleder jeg meg til Julescrappetreff med damene på Scrapbookexpress den 1. desember! :) Masse å glede meg til altså!

Og for dem som synes at kveldene begynner å bli mørke og kalde er dette en kakaooppskrift dere kan varme dere på:


Varm sjokolade med svensk vri

Ca. fire kopper:
7 dl melk
Ca. 0,5 dl kakao
3-4 spiseskjeer flytende honning
2 kryddermål tørket,malt ingefær
Ca. 1,5 dl mørk rom

Slik gjør du: Kok opp melken. Løs opp kakaoen med honningen og litt av den varme melken og bland det i resten av den sydende melken. Krydre med malt ingefær og tilsett rom. Serveres med lettpisket krem. Pudre gjerne med litt kakao på toppen. Kilde: Boken "En god jul" av Malin Landqvist og Kalle Landqvist (Bokforlaget Max Ström)

Nam nam... :)

2 kommentarer:

tone sa...

Den jakka var lekker! Håper du får tid å strikke den! Takk for koselig hilsen i bloggen min! Ha en fin uke!

Milla sa...

Så nydelig ein jakke! Og ikkje minst kjolen lengre oppe! <3 Takk for at du deler, er masse inspirasjon å hente rundt om på bloggene.