fredag 16. november 2007

Lys i trærne!

I dag var jeg ute til lunsj med mammaen min på Hoels café i Hamar, som forresten er en meget hyggelig café. Skikkelig god gammeldags, med gode bakervarer og super service! :) Utenfor vinduet arbeidet noen flittige karer med å feste lysslynger i tretoppene rundt Stortorget, og dette fikk oss selvfølgelig til å komme i julestemning! (Ikke at det krever så mye arbeid på disse tider av året!)

Lys i trærne må være noe av det koseligste med vinteren! Tett i tett med gule, varme lyspunkter langs veiene i byen. Og jeg skjønner hvorfor de kalles fairy lights på engelsk, for det er nesten noe eventyrlig, ihvertfall romantisk, over trær som har fått på seg vinterantrekket. :) Og det er da man skulle hatt en rød kåpe, men en hvit pelsmuffe til (kunstig selvfølgelig), og et par hvite kunstløpskøyter slengt over skulderen.

I helgen er det allikevel slett ikke spådd vinter her på Hedmarken. Her er det spådd varmegrader, og jeg ville ikke blitt overrasket om det også skulle komme noen regndråper. Og skulle det skje har jeg planer om å sette meg foran peisen, lage meg en stor kopp med Mørketidste (fra Taras i Tromsø), strikke mer på julegaven jeg holder på med og trekke rundt meg et deilig pledd. Og det synes jeg du skal gjøre også! :)

7 kommentarer:

Grombaben sa...

Ah, kjøpte du te når vi møttes i tromsø?

Ja, snart er det julelys overalt - det er så gledelig! Nå er det altfor mørkt og grått og trist. Ja til jul nå snart!

Snuppelura sa...

Jeg elsker lys i trær! På Aker Brygge testet de ut noe i går, tror jeg, for da jeg var på vei dit var de tent, men på vei tilbake var det mørkt.

Ha en koselig helg, Tea! :)

Anonym sa...

Så fin blogg du har. Ønsker deg en god helg! Klem Hedvig

kreaLIV sa...

*glede* du skriver så fint, deilig tid vi går i møte, jeg elsker førjulstiden. Ønsker deg ei koselig helg

Nora sa...

Åh,jeg gleder meg til de tenner lysene her jeg bor også! Det er så koslig:)

Kronborg sa...

Å så koselig blogg, fikk skikkelig julestemning nå! :) Det er deilig å rømme litt bort fra hverdagen med en god bok eller strikketøy, levende lys og kos ja. :)

Anne Bente sa...

Åhhhh for en skøn blog du har, her kom jeg virklig i julestemning.lyder som i rigtig har hygget jer :)